Com funciona?

Cultura Manifest és un arxiu organitzat per anys amb documents que s’inicien al 2003 i es van acumulant fins l’actualitat. L’arxiu recull material relacionat amb projectes concrets dels quals s’ha fet especial seguiment com ara el Centre d’Art de Tarragona i d’altres de tipus més general, com ara plans estratègics o codis de bones pràctiques.

Cultura Manifest funciona de manera oberta, és a dir, que qualsevol persona o entitat que vulgui fer arribar un document per ser introduït a l’arxiu ens el pot enviar l’adreça info@culturamanifest.net, la inclusió o no d’un document a l’arxiu és una decisió que es prendrà de l’aparell de gestió de l’arxiu en factor de la rellevància o interès del mateix. Per a modificar, canviar o retirar un document caldrà igualment posar-se en contacte amb l’administrador de la pàgina.

Cultura Manifest és un projecte assentat en la filosofia del Copyleft i tots els documents que hi són inclosos que no especifiquin una gestió de drets particular són reconeguts sota llicència Creative Commons (Reconeixement – NoComercial – SenseObraDerivada).

Cultura Manifest prioritzarà la rebuda i catalogació de documents que estiguin relacionats amb polítiques i dinàmiques culturals que operen al territori.

Cultura Manifest no donarà compte de les fonts personals d’on s’han obtingut els documents ni en farà pública la seva procedència en cas que la font així ho sol·liciti.